Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita leffoja!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI JUSSI VARES. ONNEA VOITTAJILLE. Osallistu Radio Vaasan kisaan ja voita elokuvapaketti, jossa on ”Ainoat oikeat” ja ”Mies joka antoi”-leffat. Ainoat oikeat elokuvassa näyttelevä Antti Reini on esittänyt yksityisetsivää monessa elokuvassa. Minkä nimistä? Lähetä vastauksesi sekä yhteystietosi shoutboxin kautta. Kilpailu päättyy torstaina 8.5. klo 16.00. Onnea kisaan.

AinoatoikeatMiesjokaantoiKILPAILU ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI JUSSI VARES. ONNEA VOITTAJILLE.

Osallistu Radio Vaasan kisaan ja voita elokuvapaketti, jossa on ”Ainoat oikeat” ja ”Mies joka antoi”-leffat.

Ainoat oikeat elokuvassa näyttelevä Antti Reini on esittänyt yksityisetsivää monessa elokuvassa. Minkä nimistä? Lähetä vastauksesi sekä yhteystietosi shoutboxin kautta. Kilpailu päättyy torstaina 8.5. klo 16.00. Onnea kisaan.