Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Emma-ehdokas Joonas Laaksoharju

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala,  jakaa jälleen tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Joonas Laaksoharju on ohjannut Tuomas Kauhasen Enkeli- musiikkivideon, jolla on ehdolla Emma-gaalassa. Joonas Laaksoharju on Anssi Marttisen haastattelussa.

emma_logoMaamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala,  jakaa jälleen tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille.

Joonas Laaksoharju on ohjannut Tuomas Kauhasen Enkeli- musiikkivideon, jolla on ehdolla Emma-gaalassa. Joonas Laaksoharju on Anssi Marttisen haastattelussa.