Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Arvontoja, musiikkia ja jalkapalloa!

Tänään Radio Vaasan iltapäivässä Kahilan Miia klo 12-17. Luvassa uutuuslevyjä ja arvontoja! Jaossa on mahtava VIP-paketti Sportin keskiviikon peliin sekä lippuja Titi-Nallen konserttiin. Clark Jacobsson Sextet on julkaissut Jazz in Vaasa-levyn. Levynjulkkarikeikka on torstaina Rocktailsissa. Klo 13.30 on Anssin haastattelussa Clark Jacobsson. Cleoksi itseään kutsuva ruotsalaisista huippusoittajista koostuva Superryhmä soittaa Doo Bop Clubilla tänään. Hippi […]

Tänään Radio Vaasan iltapäivässä Kahilan Miia klo 12-17. Luvassa uutuuslevyjä ja arvontoja! Jaossa on mahtava VIP-paketti Sportin keskiviikon peliin sekä lippuja Titi-Nallen konserttiin.

Clark Jacobsson Sextet on julkaissut Jazz in Vaasa-levyn. Levynjulkkarikeikka on torstaina Rocktailsissa. Klo 13.30 on Anssin haastattelussa Clark Jacobsson.

Cleoksi itseään kutsuva ruotsalaisista huippusoittajista koostuva Superryhmä soittaa Doo Bop Clubilla tänään. Hippi Hovi tapasi Cleon muusikoita. Aiheesta lisää klo 14.30.

Hyvällä sykkeellä-ohjelmassa klo 15.30 on tänään vieraana tuore pronssimitalisti, Vaasan Palloseuran maalivahti Henri Sillanpää.

Mukavaa tiistaita kaikille kuuntelijoille,

Miia