Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Aurinkoista maanantaita!

Aurinkoista maanantaita Radio Vaasan kuuntelijat! Studiossa Miia Kahila klo 12-17. Senior Surf-päivä järjestetään Vaasan kaupunginkirjastossa huomenna tiistaina. Anssin haastattelussa klo 13.30 ovat Marja-Sisko Paloneva ja Anneli Haapaharju Daterosta sekä Kati Vuorenmaa kirjastosta. Vaasan taidehalliin on avattu Katri Kainulaisen ja Johanna Torkkolan yhteisnäyttely ”Maa/Jord”. Hippi Hovi tapasi taiteilijat ja aiheesta lisää klo 14.30 Vaasa-opisto ohjelmassa klo […]

Aurinkoista maanantaita Radio Vaasan kuuntelijat! Studiossa Miia Kahila klo 12-17.

Senior Surf-päivä järjestetään Vaasan kaupunginkirjastossa huomenna tiistaina. Anssin haastattelussa klo 13.30 ovat Marja-Sisko Paloneva ja Anneli Haapaharju Daterosta sekä Kati Vuorenmaa kirjastosta.

Vaasan taidehalliin on avattu Katri Kainulaisen ja Johanna Torkkolan yhteisnäyttely ”Maa/Jord”. Hippi Hovi tapasi taiteilijat ja aiheesta lisää klo 14.30

Vaasa-opisto ohjelmassa klo 15.30 ovat vieraina rehtori Sanna-Sirkku Autio sekä yleisöluennon keskiviikkona pitävä Petri Rekonen.

Aloitetaan iltapäivä uutuuslevyillä klo 12.30!

Syksy