Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Canned Heat Halloween Bluesissa

Legendaarinen Canned Heat on yksi pääesiintyjistä Halloween Blues-festivaaleilla, joka järjestetään Vaasassa 31.10. – 3.11.2013. Canned Heat on yhdysvaltalainen vuonna 1965 perustettu, bluesrock -pohjaista musiikkia soittava yhtye. Yhtye esiintyi Woodstockissa festivaalin toisena päivänä vuonna 1969. Canned Heatissa soittivat Woodstockin keikalla Alan ”Blind Owl” Wilson, Bob ”The Bear” Hite, Harvey ”The Snake” Mandel, Larry ”The Mole” Taylor sekä Adolpho ”Fito” de la Parra. […]

CannedHeatLegendaarinen Canned Heat on yksi pääesiintyjistä Halloween Blues-festivaaleilla, joka järjestetään Vaasassa 31.10. – 3.11.2013.

Canned Heat on yhdysvaltalainen vuonna 1965 perustettu, bluesrock -pohjaista musiikkia soittava yhtye. Yhtye esiintyi Woodstockissa festivaalin toisena päivänä vuonna 1969. Canned Heatissa soittivat Woodstockin keikalla Alan ”Blind Owl” Wilson, Bob ”The Bear” Hite, Harvey ”The Snake” Mandel, Larry ”The Mole” Taylor sekä Adolpho ”Fito” de la Parra.

Legendaarisen Woodstock line-upin Larry Taylor sekä Fito de la Parra saapuvat  esiintymään Halloween Bluesiin. Joukon täydentää Dale Spalding ja John Paulus.

Lipunmyynti Canned Heatin Ritzin keikalle Studio Ticketistä; www.studioticket.fi