Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Tänään iltapäivän aiheina Siru, poliisi ja tanssikilpailu.

Se olisi perjantai ja Radio Vaasan iltapäivässä Miia Kahila. Tapaamme klo 13.30 Siru-nimisen vaasalaisen artistin, joka on julkaissut esikoislevynsä ja klo 14.30 puhutaan poliisin tiedottamisesta ja sen puuttumisesta. Klo 15.30 haastattelussa Ida Jousmäki ja aiheena Street & Perfoming Arts-karsintakilpailut. Mukavaa viikonloppua, Miia

Se olisi perjantai ja Radio Vaasan iltapäivässä Miia Kahila. Tapaamme klo 13.30 Siru-nimisen vaasalaisen artistin, joka on julkaissut esikoislevynsä ja klo 14.30 puhutaan poliisin tiedottamisesta ja sen puuttumisesta. Klo 15.30 haastattelussa Ida Jousmäki ja aiheena Street & Perfoming Arts-karsintakilpailut.

Mukavaa viikonloppua, Miia