Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kultturellia maanantaita!

Hyvää maanantaita! Radio Vaasan iltapäivässä kevätsadetta fiilistelee Kahilan Miia klo 12-17. Aloitetaan iltapäivä uutuuslevyillä klo 12.30, jossa kuullaan mm. Pate Mustajärveä. Aiheina tänään Kuula-opiston tanssiosaston kevätnäytös, Teatteri Povren kaupunginkirjastossa esittämä Naamioteatteri ja Vaasa Opisto-ohjelmassa puhutaan lauluryhmien kevätmatineasta, teatterifestivaalista sekä opiston kevättapahtumasta. Iltapäivässä myös Peter Hägerlund aiheinen kilpailu.

Hyvää maanantaita! Radio Vaasan iltapäivässä kevätsadetta fiilistelee Kahilan Miia klo 12-17.

Aloitetaan iltapäivä uutuuslevyillä klo 12.30, jossa kuullaan mm. Pate Mustajärveä. Aiheina tänään Kuula-opiston tanssiosaston kevätnäytös, Teatteri Povren kaupunginkirjastossa esittämä Naamioteatteri ja Vaasa Opisto-ohjelmassa puhutaan lauluryhmien kevätmatineasta, teatterifestivaalista sekä opiston kevättapahtumasta.

Iltapäivässä myös Peter Hägerlund aiheinen kilpailu.