Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Lumoava kirous-kirja!

Tänään maanantaina iltapäivälähetyksessä tavataan Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsa, joka kertoo Sportin alkavasta valmistautumisesta tulevaan kauteen. Markus on Anssin haastattelussa klo 13.30. Wasa Teaterin Vasallen salissa esitetään lauantaina monologi ”Fristad”. Hippi Hovi tapasi monologin käsikirjoittajan ja ohjaajan. Tästä lisää klo 14.30. Vaasa-opisto ohjelmassa puhutaan tänään monikulttuurisuusillasta. Anssin haastattelussa on Fanka Nakova klo 15.30. Uutuuslevyissä klo […]

Tänään maanantaina iltapäivälähetyksessä tavataan Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsa, joka kertoo Sportin alkavasta valmistautumisesta tulevaan kauteen. Markus on Anssin haastattelussa klo 13.30.

Wasa Teaterin Vasallen salissa esitetään lauantaina monologi ”Fristad”. Hippi Hovi tapasi monologin käsikirjoittajan ja ohjaajan. Tästä lisää klo 14.30.

Vaasa-opisto ohjelmassa puhutaan tänään monikulttuurisuusillasta. Anssin haastattelussa on Fanka Nakova klo 15.30.

Uutuuslevyissä klo 12.30 on mukana tamperelaista tuoreutta ja kirsikkana kakussa on arvonta, jossa voit voittaa Lumoava kirous-kirjan. Kirjoja on jaossa 5kpl, joten osallistu ja voita!

Hyvää maanantaita kaikille, Miiaresize