Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Taidetta, teatteria ja paikallista musiikkia!

Talvista tiistaita Radio Vaasan kuuntelijat. Tänään iltapäivässä Miia Kahila ja jatketaan vielä iltapäivän ajan aamulla alkanutta Les Miserables-kilpailua. Iltapäivälähetys ponkaistaan käyntiin klo 12.30 kolmella uutuuslevyllä ja klo 13.30 matka jatkuu Galleria Wasaborgiin, jossa on avautunut Susanna Paavola-Lehtisen sekä Harri Lehtisen yhteisnäyttely. Anssi tutustui näyttelyyn ja tapasi taiteilijat. Novian näyttämötaiteen kolmannen vuosikurssin oppilaat ovat valmistaneet Teater […]

Talvista tiistaita Radio Vaasan kuuntelijat. Tänään iltapäivässä Miia Kahila ja jatketaan vielä iltapäivän ajan aamulla alkanutta Les Miserables-kilpailua.

Iltapäivälähetys ponkaistaan käyntiin klo 12.30 kolmella uutuuslevyllä ja klo 13.30 matka jatkuu Galleria Wasaborgiin, jossa on avautunut Susanna Paavola-Lehtisen sekä Harri Lehtisen yhteisnäyttely. Anssi tutustui näyttelyyn ja tapasi taiteilijat.

Novian näyttämötaiteen kolmannen vuosikurssin oppilaat ovat valmistaneet Teater Casan näyttämölle ”Förödelsedagsbarnet” nimisen näytelmän, joka on aiheena klo 14.30.

Vaasalaisbändi Thunderbaum on julkaissut esikoisalbuminsa ”Night of The Lizards”. Hippi Hovi tapasi Tommy B. Falconin ja Dr. Sausagen.  Tästä lisää klo 15.30.