Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Taas tuivertaa!

Lunta tulee oikein urakalla tupaan, joten on mukava viettää aikaa lämpimässä radion äärellä. Radio Vaasan iltapäivässä kanssanne Kahilan Miia klo 12-17. Aloitetaan tämän tiistainen lähetys kolmella uutuuslevyllä klo 12.30. Yhden tunnilla kuulemme Oliver-musikaalista, joka saa ensi-iltansa viikonloppuna. Anssin haastattelussa on silloin Oliverin ohjaaja Miika Muranen. Kahden tunnilla tapaamme vaasalaisen kitaristi Janne Hyödyn, joka on julkaissut […]

Lunta tulee oikein urakalla tupaan, joten on mukava viettää aikaa lämpimässä radion äärellä. Radio Vaasan iltapäivässä kanssanne Kahilan Miia klo 12-17.

Aloitetaan tämän tiistainen lähetys kolmella uutuuslevyllä klo 12.30. Yhden tunnilla kuulemme Oliver-musikaalista, joka saa ensi-iltansa viikonloppuna. Anssin haastattelussa on silloin Oliverin ohjaaja Miika Muranen. Kahden tunnilla tapaamme vaasalaisen kitaristi Janne Hyödyn, joka on julkaissut uuden levyn. Hippi Hovi tapasi Jannen.

Klo 15.30 menemme WDD-Bistroon, joka avasi ovensa viime viikolla. Keittiöpäällikkö Olli Pekkola on Anssin haastattelussa. Iltapäivälähetyksen viimeisellä tunnilla neljän jälkeen on aiheena Vaasan kaupungin talous ja ennen kaikkea tuleva säästökuuri.

Menossa myös Beatles-kisa! Pysy kuulolla!