Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Musiikkia ja ajankohtaisia aiheita!

Radio Vaasan iltapäivässä on tänään aiheita joka lähtöön ja iltapäivää juontaa studiossa Miia Kahila. Anssi Marttisen haastattelussa on viikonloppuna ensi-iltansa saavan Oliver-musikaalin kapellimestari Sauli Perälä. Hippi Hovin haastattelussa on lauantaina järjestettävän Kreagaalan järjestäjä Linda Blomqvist. Energinen Vaasanseutu-ohjelmasarjassa kuullaan Wasa Energy Weekin lauantaisesta perhepäivästä, josta kertoo tarkemmin Vasekin viestintäpäällikkö Suvi Markko. Samalla kuulemme lisää Pohjanmaan museon […]

Radio Vaasan iltapäivässä on tänään aiheita joka lähtöön ja iltapäivää juontaa studiossa Miia Kahila.

Anssi Marttisen haastattelussa on viikonloppuna ensi-iltansa saavan Oliver-musikaalin kapellimestari Sauli Perälä. Hippi Hovin haastattelussa on lauantaina järjestettävän Kreagaalan järjestäjä Linda Blomqvist.

Energinen Vaasanseutu-ohjelmasarjassa kuullaan Wasa Energy Weekin lauantaisesta perhepäivästä, josta kertoo tarkemmin Vasekin viestintäpäällikkö Suvi Markko. Samalla kuulemme lisää Pohjanmaan museon näyttelystä nimeltä Ilmastojuttu – Aurinkoinen kertomus.

Päivän päättää Vaasan kaupunginorkesterin intendentin Merja Tyynelän ja Korsholman musiikkijuhlien toiminnanjohtajan Monica Johnsonin haastattelu, jossa he kertovat ranskalaisen musiikin konsertista.