Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kurjat Radio Vaasassa

Huomenta! Radio Vaasan aamulähetyksessä tapaatte tänään Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän, joka kertoo ensi kauden joukkueen rakentamisesta klo 10.30. Aamupähkinä kisaillaan klo 8.30 ja toivemusaa soitellaan klo 9-10. Sitä voi toivoa esim. vieressä olevan shoutboxin avulla. Tänään päiväkilpailussa voit voittaa Les Miserables elokuvan soundtrackin, joten pysy kuulolla. Anssi 🙂

les_miserables_soundtrackHuomenta!

Radio Vaasan aamulähetyksessä tapaatte tänään Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän, joka kertoo ensi kauden joukkueen rakentamisesta klo 10.30. Aamupähkinä kisaillaan klo 8.30 ja toivemusaa soitellaan klo 9-10. Sitä voi toivoa esim. vieressä olevan shoutboxin avulla.

Tänään päiväkilpailussa voit voittaa Les Miserables elokuvan soundtrackin, joten pysy kuulolla.

Anssi 🙂