Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Aurinkoista torstaita!

Aurinko paistaa Vaasassa! Iltapäivälähetyksessä klo 13.30 kuulemme sopivasti Pohjanmaan museossa olevasta näyttelystä ”Ilmastojuttu – Aurinkoinen kertomus”. Anssi tapasi vt. museotoimenjohtajan Katarina Anderssonin. Tänään kuulemme myös monologista nimeltä ”Fristad”, jota esitetään lauantaina Wasa Teaternin Vasallen salissa. Hippi Hovin haastattelussa klo 14.30 on monologin näyttelijä Göran Sjöholm ja lavastaja Jeremy Crotts. Ja Torstai-iltapäivässä tuttuun tapaan Energinen Vaasanseutu […]

Aurinko paistaa Vaasassa! Iltapäivälähetyksessä klo 13.30 kuulemme sopivasti Pohjanmaan museossa olevasta näyttelystä ”Ilmastojuttu – Aurinkoinen kertomus”. Anssi tapasi vt. museotoimenjohtajan Katarina Anderssonin. Tänään kuulemme myös monologista nimeltä ”Fristad”, jota esitetään lauantaina Wasa Teaternin Vasallen salissa. Hippi Hovin haastattelussa klo 14.30 on monologin näyttelijä Göran Sjöholm ja lavastaja Jeremy Crotts. Ja Torstai-iltapäivässä tuttuun tapaan Energinen Vaasanseutu ohjelmasarja klo 15.30. Aiheena on tänään Energy Week-tapahtuma ja Hippi Hovin vieraana on Robert Olander Merinovasta.

Uutuuslevyt klo 12.30 ja ethän unohda päiväkisaamme (katso Anssin aamuinen teksti)!

Nautitaan valosta, Miia552384_3716017341707_1373661299_n