Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Vatsatanssista kakkukahveihin!

Helmikuu vetelee viimeisiään tällä viikolla ja loppuviikosta päästetään maaliskuu irti. Radio Vaasassa kuullaan klo 13.30 Vuoriston kaunotar-näytelmästä, jota esitetaan enää tämän viikon ajan. Haastattelussa ohjaaja Ilkka Aro ja näyttelijä Christina Riihiaho. Klo 14.30 kuullaan Vaasan Joogakeskuksessa järjestettävistä itämaisen tanssin ja vatsatanssin kursseista ja klo 15.30 on haastattelussa päätoimittaja Kalle Heiskanen. Sanomalehti  Pohjalainen juhlii tänään nimittäin […]

Helmikuu vetelee viimeisiään tällä viikolla ja loppuviikosta päästetään maaliskuu irti. Radio Vaasassa kuullaan klo 13.30 Vuoriston kaunotar-näytelmästä, jota esitetaan enää tämän viikon ajan. Haastattelussa ohjaaja Ilkka Aro ja näyttelijä Christina Riihiaho. Klo 14.30 kuullaan Vaasan Joogakeskuksessa järjestettävistä itämaisen tanssin ja vatsatanssin kursseista ja klo 15.30 on haastattelussa päätoimittaja Kalle Heiskanen. Sanomalehti  Pohjalainen juhlii tänään nimittäin 110-vuotista taivaltaan kakkukahvien merkeissä.

Studiossa klo 12-17 Kahilan Miia ja uutuuslevyissä klo 12.30 mm. Antti Tuisku!