Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Sportin Mika Kujanpää haastattelussa klo 13.30!

Oikein hyvää maanantaita kaikille Radio Vaasan kuuntelijoille! Lunta tuulla tuiskuttaa ja Vaasan Sport kohtaa jännittävässä puolivälierässä jälleen Jokipojat tänä iltana. Toni Vähämaa tapasi Sportin hyökkääjän Mika Kujanpään ja tästä lisää klo 13.30. Kuula-opisto kunnioittaa säveltäjämestari Toivo Kuulaa konsertissa, joka esitetään opiston Kuula-salissa huomenna. Konsertista kuullaan lisää klo 14.30, kun opiston rehtori Rolf Nordman on Hippi […]

Oikein hyvää maanantaita kaikille Radio Vaasan kuuntelijoille!

Lunta tuulla tuiskuttaa ja Vaasan Sport kohtaa jännittävässä puolivälierässä jälleen Jokipojat tänä iltana. Toni Vähämaa tapasi Sportin hyökkääjän Mika Kujanpään ja tästä lisää klo 13.30.

Kuula-opisto kunnioittaa säveltäjämestari Toivo Kuulaa konsertissa, joka esitetään opiston Kuula-salissa huomenna. Konsertista kuullaan lisää klo 14.30, kun opiston rehtori Rolf Nordman on Hippi Hovin haastattelussa.

Maanantaiseen tapaan myös Vaasa-opisto ohjelma klo 15.30, jossa tänään vieraana Mia Wiik.

Viihdytään yhdessä Radio Vaasan iltapäivässä, Miia