Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Iltapäivä täynnä asiaa!

Ystävänpäivän iltapäivässä klo 13.30 käydään Vaasan kaupungintalolla Waasan Sijoitustapahtumassa, joka kokoaa alan ammattilaiset Vaasaan jo neljättätoista kertaa. Anssi tapasi Veronmaksajainkeskusliiton toimitusjohtajan Teemu Lehtisen. Ruotsin rockabilly-ylpeys John Lindberg Trio soittaa Pub O´Malleyssä perjantaina. Hippi Hovi tavoitti bändin nokkamiehen John Lindbergin puhelimitse. Tästä kuullaan lisää klo 14.30. Torstaiseen tapaan tulee myös Energinen Vaasanseutu-ohjelmasarja klo 15.30. Tänään sarjassa […]

Ystävänpäivän iltapäivässä klo 13.30 käydään Vaasan kaupungintalolla Waasan Sijoitustapahtumassa, joka kokoaa alan ammattilaiset Vaasaan jo neljättätoista kertaa. Anssi tapasi Veronmaksajainkeskusliiton toimitusjohtajan Teemu Lehtisen.

Ruotsin rockabilly-ylpeys John Lindberg Trio soittaa Pub O´Malleyssä perjantaina. Hippi Hovi tavoitti bändin nokkamiehen John Lindbergin puhelimitse. Tästä kuullaan lisää klo 14.30.

Torstaiseen tapaan tulee myös Energinen Vaasanseutu-ohjelmasarja klo 15.30. Tänään sarjassa puhutaan uusyrityskeskus Startiasta. Hippi Hovin vieraana on Tommi Virkama.

Katulätkää pelataan jälleen tulevana lauantaina Vaasan torilla. Asian tiimoilta Toni Vähämaan haastattelussa Janne Haarala klo 16.40.

Muistakaa myös meidän ystävänpäiväkilpailu!

Hyvää ystävänpäivää kaikille kuuntelijoille, Miia