Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Tuulista tiistaita!

Tiistai-iltapäivässä tapaamme klo 13.30 Allu Tuppuraisen ja aiheena on tottakai perjantaina ensi-iltansa saava elokuva Rölli ja kultainen avain. Kahden tunnilla puhumme projektista nimeltään Fighting Star. Kyseessä on musikaali, jonka koe-esiintymiset alkavat viikonloppuna Kristiinankaupungissa. 72 laulajaa on selvinnyt jatkoon ja projektista kertoo lisää Niklas Rosström. Vuoriston kaunotar niminen esitys saa ensi-iltansa Ylioppilasteatteri Rampissa 1.helmikuuta ja tästä […]

Tiistai-iltapäivässä tapaamme klo 13.30 Allu Tuppuraisen ja aiheena on tottakai perjantaina ensi-iltansa saava elokuva Rölli ja kultainen avain. Kahden tunnilla puhumme projektista nimeltään Fighting Star. Kyseessä on musikaali, jonka koe-esiintymiset alkavat viikonloppuna Kristiinankaupungissa. 72 laulajaa on selvinnyt jatkoon ja projektista kertoo lisää Niklas Rosström. Vuoriston kaunotar niminen esitys saa ensi-iltansa Ylioppilasteatteri Rampissa 1.helmikuuta ja tästä kuullaan kolmen jälkeen.

Vietetään yhdessä mukava iltapäivä,
Miia