Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Torstai-jazzit jatkuvat!

Iltapäivälähetyksessä kerrotaan tänään Wasa Jazzclubin Torstai-jazzeista, jotka jatkuvat jälleen torstaisin Pub O`Malleysissa. Puheenaiheena on myös Wasa Teaternissa ensi-iltansa saava Kauppamatkustajan kuolema ja Yökerho Rocktailsin hyväntekeväisyystempaisu. Klo 12.30 soitan teille kolme uutuuslevyä, joissa mukana mm. Green Day. Mukavaa tiistaita kaikille, Miia

Iltapäivälähetyksessä kerrotaan tänään Wasa Jazzclubin Torstai-jazzeista, jotka jatkuvat jälleen torstaisin Pub O`Malleysissa. Puheenaiheena on myös Wasa Teaternissa ensi-iltansa saava Kauppamatkustajan kuolema ja Yökerho Rocktailsin hyväntekeväisyystempaisu. Klo 12.30 soitan teille kolme uutuuslevyä, joissa mukana mm. Green Day. Mukavaa tiistaita kaikille, Miia