Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Rockabilly paukkuu!

Kahilan Miia tässä terve! Tänään iltapäivässä kuullaan Vaasan kaupunginorkesterin kevään ohjelmistosta ja perjantaina järjestettävästä Rockabilly-illasta. Silloin nimittäin Ritzin lavalla soittaa ruotsalainen Flat Foot ja Brandossa paikallinen Boothill Stompers. Maanantaiseen tapaan tulossa myös Vaasa-opisto ohjelma. Uutuuslevyissä klo 12.30 tänään mm. Diadra ja Bruno Mars.

Kahilan Miia tässä terve!

Tänään iltapäivässä kuullaan Vaasan kaupunginorkesterin kevään ohjelmistosta ja perjantaina järjestettävästä Rockabilly-illasta. Silloin nimittäin Ritzin lavalla soittaa ruotsalainen Flat Foot ja Brandossa paikallinen Boothill Stompers. Maanantaiseen tapaan tulossa myös Vaasa-opisto ohjelma. Uutuuslevyissä klo 12.30 tänään mm. Diadra ja Bruno Mars.