Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Pähkinä purtavaksi klo 8.30!

Oikein hyvää huomenta Radio Vaasan kuuntelijat! Se olisi keskiviikko käsissä ja jälleen yksi viikko jo puolessa välissä. Tänä aamuna kisaillaan Aamupähkinässä heti klo 8.30 ja muistathan myös toivetunnin klo 09-10 eli voit halutessasi lähettää terveisiä tai/ja toivoa musiikkia kotisivujemme shoutboxin kautta. Vuoriston kaunotar saa ensi-iltansa Rampissa 1.helmikuuta ja siitä puhutaan Ilkka Aron ja Christina Riihiahon […]

Oikein hyvää huomenta Radio Vaasan kuuntelijat!

Se olisi keskiviikko käsissä ja jälleen yksi viikko jo puolessa välissä. Tänä aamuna kisaillaan Aamupähkinässä heti klo 8.30 ja muistathan myös toivetunnin klo 09-10 eli voit halutessasi lähettää terveisiä tai/ja toivoa musiikkia kotisivujemme shoutboxin kautta.

Vuoriston kaunotar saa ensi-iltansa Rampissa 1.helmikuuta ja siitä puhutaan Ilkka Aron ja Christina Riihiahon kanssa klo 10.30.

Mukavia aamuhetkiä, Miia

Miia