Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Jalkapalloa ja levymessuja!

Hyvää huomenta kuuntelijat! Täällä Radio Vaasassa aamu alkaa Vasa IFK valmentajan Tomi Kärkkäisen haastattelulla. Tomi kertoo Anssin haastattelussa uusista pelaajasopimuksistaan. Aamupähkinä pyörähtää käyntiin klo 8.30 ja luvassa myös juttua Vaasan levymessuista, jotka järjestetään Ravintola Olympicissä lauantaina. Tervetuloa mukaan aloittelemaan uutta viikkoa kanssamme, Miia

Hyvää huomenta kuuntelijat!

Täällä Radio Vaasassa aamu alkaa Vasa IFK valmentajan Tomi Kärkkäisen haastattelulla. Tomi kertoo Anssin haastattelussa uusista pelaajasopimuksistaan. Aamupähkinä pyörähtää käyntiin klo 8.30 ja luvassa myös juttua Vaasan levymessuista, jotka järjestetään Ravintola Olympicissä lauantaina.

Tervetuloa mukaan aloittelemaan uutta viikkoa kanssamme, Miia