Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Ihana perjantai :)

Tänään yhden tunnilla kuullaan asiaa levymessuista, jotka järjestetään 2.2 ravintola Olympicissa. Vaasan kaupunginorkesterin seuraava konsertti on vuorossa tulevana sunnuntaina Kuntsin modernin taiteen museolla klo 16.00. Sinivalkoisia säveliä luvassa ja lisää aiheesta kuullaan kahden tunnilla. Myös taidetta luvassa tänään. Vaasan kaupungin kirjastossa on avattu Lintumetsä niminen valokuvanäyttely. Ja tuohon näyttelyyn tutustumme tarkemmin kolmen tunnilla. Päivän kisa […]

Helenan kuvaTänään yhden tunnilla kuullaan asiaa levymessuista, jotka järjestetään 2.2 ravintola Olympicissa.

Vaasan kaupunginorkesterin seuraava konsertti on vuorossa tulevana sunnuntaina Kuntsin modernin taiteen museolla klo 16.00. Sinivalkoisia säveliä luvassa ja lisää aiheesta kuullaan kahden tunnilla.

Myös taidetta luvassa tänään. Vaasan kaupungin kirjastossa on avattu Lintumetsä niminen valokuvanäyttely. Ja tuohon näyttelyyn tutustumme tarkemmin kolmen tunnilla.

Päivän kisa on tänäänkin käynnissä, joten kuulolla kannattaa olla. Palkintona yhdelle onnekkaalle vapaalippu Aleksi Mäkelän Kaappari -elokuvaan, sekä tositarinaan perustuva kirja Kaappari Lamminparras.

Perjantai, nauttikaa 🙂 -Helena