Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Flat Footia ja uusia ruokalistoja!

Keskiviikon iltapäivälähetyksessä saadaan vesi kielelle, kun klo 13.30 puhutaan Pinchon ja Amarillon uusista ruokalistoista. Iltapäivän aikana kuullaan myös ruotsalaisen Flat Foot-yhtyeen haastattelu. Yhtyehän esiintyy perjantaina Rockabilly-illassa Ritzin lavalla ja tänään on menossa kilpailu, jossa juuri sinä voit voittaa lipun Rockabilly-iltaan! Tänään myös puhutaan siitä, kuinka Vaasan Osuuspankki sulkee konttoreitaan ja haastattelussa on Vaasan Osuuspankin toimitusjohtaja […]

Keskiviikon iltapäivälähetyksessä saadaan vesi kielelle, kun klo 13.30 puhutaan Pinchon ja Amarillon uusista ruokalistoista. Iltapäivän aikana kuullaan myös ruotsalaisen Flat Foot-yhtyeen haastattelu. Yhtyehän esiintyy perjantaina Rockabilly-illassa Ritzin lavalla ja tänään on menossa kilpailu, jossa juuri sinä voit voittaa lipun Rockabilly-iltaan! Tänään myös puhutaan siitä, kuinka Vaasan Osuuspankki sulkee konttoreitaan ja haastattelussa on Vaasan Osuuspankin toimitusjohtaja Ulf Nylund. Uutuuslevyt klo 12.30 ja mukana mm. hiljaiseloa muutaman vuoden viettänyt artisti Dido. Kivaa keskiviikkoa kaikille kuuntelijoille, Miia