Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Yhteisvastuu

Yhteisvastuukeräys on alkanut. Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksessä torjutaan ylivelkaantumista Suomessa ja tuetaan pienrahoitustoimintaa Ugandassa. Ole sinäkin arkienkeli ja auta. Lisätietoa löydät osoitteesta www.yhteisvastuu.fi Anssi Marttisen vieraina ovat: Heli Salmela; osa 1 osa 2 Erkki Teppo; osa 1osa 2 Tuula Alho Johanna Båtman ja Anna-Maija Mäki Jouko Saraste; osa 1osa 2 Katariina Järvinen; osa 1osa 2 Ohjelmasarja […]

Yhteisvastuukeräys on alkanut. Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksessä torjutaan ylivelkaantumista Suomessa ja tuetaan pienrahoitustoimintaa Ugandassa. Ole sinäkin arkienkeli ja auta. Lisätietoa löydät osoitteesta www.yhteisvastuu.fi


Anssi Marttisen vieraina ovat:

Heli Salmela; osa 1 osa 2

Erkki Teppo; osa 1osa 2

Tuula Alho

Johanna Båtman ja Anna-Maija Mäki

Jouko Saraste; osa 1osa 2

Katariina Järvinen; osa 1osa 2

Ohjelmasarja toteutetaan yhteistyössä Vaasan suomalaisen seurakunnan kanssa.