Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Sepänkylän Flikat, Cambridge viktprogram, Vaasan Taidekerho

Sepänkylän Flikat pitää joulukonsertin sunnuntaina 4.12. Palosaaren kirkossa. Anssi Marttinen tapasi yhden Sepänkylän Flikoista eli Kirsi Sandin. Annika Raak intervjuas av Hippi Hovi om Cambridge viktprogram. Vaasan Taidekerhon vuosinäyttely on esillä Vaasan Taidehallissa. Anssi Marttinen tapasi näyttelyn koonneet Björn Warghin ja Tuija Arina-Sundelin sekä Vaasan Taidekerhon puheenjohtajan Marianne Kanckosin.  

Sepänkylän Flikat pitää joulukonsertin sunnuntaina 4.12. Palosaaren kirkossa. Anssi Marttinen tapasi yhden Sepänkylän Flikoista eli Kirsi Sandin.

Annika Raak intervjuas av Hippi Hovi om Cambridge viktprogram.

Vaasan Taidekerhon vuosinäyttely on esillä Vaasan Taidehallissa. Anssi Marttinen tapasi näyttelyn koonneet Björn Warghin ja Tuija Arina-Sundelin sekä Vaasan Taidekerhon puheenjohtajan Marianne Kanckosin.