Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Hautausmaa, Kompis, Läski Länsirannikko Tour ja muuta mielenkiintoista

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 30.11. Vaasan hautausmaa-alueella on kunnostettu A.W. Stenforsin piirtämä talo. Taloon ja sen viereen valmistuneeseen varastoon tutustui Hippi Hovi.  Hipin haastattelussa ovat Pekka Mäkinen ja Kaarlo Viljanen. Kompis heter en splitterny tidning som delas ut åt Vasanejdens 7-klassister denna vecka. Helena Höglund-Rusk berättar mera om tidningen. Läski Länsirannikko Tour alkaa Vaasan Leipätehtaalta lauantaina. […]

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 30.11.

Vaasan hautausmaa-alueella on kunnostettu A.W. Stenforsin piirtämä talo. Taloon ja sen viereen valmistuneeseen varastoon tutustui Hippi Hovi.  Hipin haastattelussa ovat Pekka Mäkinen ja Kaarlo Viljanen.

Kompis heter en splitterny tidning som delas ut åt Vasanejdens 7-klassister denna vecka. Helena Höglund-Rusk berättar mera om tidningen.

Läski Länsirannikko Tour alkaa Vaasan Leipätehtaalta lauantaina. Anssi Marttinen tapasi Biiffi-Ilen.

Mustasaaren Kamariorkesteri ja Pietarsaaren Sinfonietta soittavat yhteisen joulukonsertin Mustasaaren kirkossa sunnuntaina 4.12. Hippi Hovin haastattelussa on Jyrki Paalanen.