Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasa iltapäivä 10.11.

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 10.11. kuultiin juttuja seuraavista aiheista: Kuula-opiston järjestämä Soiva Viikko alkaa lauantaina 12.11. Anssi Marttisen haastattelussa on Kuula-opiston rehtori Rolf Nordman. Kuntsin Modernin Taiteen Museossa on esillä enää tämän viikon Pohjalaisen taiteilijaliiton näyttely. Anssi tutustui näyttelyyn yhdessä Pohjalaisen taiteilijaliiton puheenjohtajan Tiina Laasosen kanssa. Föreningen Muembe samlar på lördagen in medel för gatubarn i […]

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 10.11. kuultiin juttuja seuraavista aiheista:

Kuula-opiston järjestämä Soiva Viikko alkaa lauantaina 12.11. Anssi Marttisen haastattelussa on Kuula-opiston rehtori Rolf Nordman.

Kuntsin Modernin Taiteen Museossa on esillä enää tämän viikon Pohjalaisen taiteilijaliiton näyttely. Anssi tutustui näyttelyyn yhdessä Pohjalaisen taiteilijaliiton puheenjohtajan Tiina Laasosen kanssa.

Föreningen Muembe samlar på lördagen in medel för gatubarn i Tansania genom att ordna en programdag på Malakta i Malax. Hippi Hovi träffade föreningens ordförande Lena Johansson.