Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Vip-paketti Sport-Hokki peliin

             Vip-paketin voitti Johanna Aulankoski. Onnea. Oikea vastaus on Pete Suonpää. Hän on tällä kaudella Sportin vanhin pelaaja. Amarillon & Cornerin Parhaat paikat ! Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-Hokki otteluun keskiviikkona 21.9. Vip-paketin arvo on 340,-. VASTAA […]

 

 

 

 

 

 

 Vip-paketin voitti Johanna Aulankoski. Onnea.

Oikea vastaus on Pete Suonpää. Hän on tällä kaudella Sportin vanhin pelaaja.

Amarillon & Cornerin Parhaat paikat !

Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-Hokki otteluun keskiviikkona 21.9. Vip-paketin arvo on 340,-.

VASTAA OIKEIN KYSYMYKSEEN JA KENTIES SINÄ LÄHDET KAVERIESI KANSSA PARHAILLE PAIKOILLE. KUKA ON SPORTIN VANHIN PELAAJA TÄLLÄ KAUDELLA? LÄHETÄ VASTAUKSESI RADIO VAASAN NETTISIVUJEN KAUTTA ELI KIRJOITA SHOUTBOXIIN VASTAUKSESI SEKÄ NIMESI JA PUHELINNUMEROSI. VASTAUSAIKA PÄÄTTYY TIISTAINA 20.9. KLO 16, JOLLOIN ARVOMME VOITTAJAN.

Arvottava 3 hengen Vip paketti:

Aikataulu 18:30 alkavaan otteluun Sport-Hokki 21.9.

17:00 Ruokailu Amarillossa (Amarillo Big Burger, El Grande tai alkoholiton vaihtoehto)

17:45 Taksi hakee Amarillon Lobby barin edestä

Parhaat Paikat jäähallilla A-katsomossa ylhäällä (viptarjoilu)

Matsin jälkeen Public Corneriin jatkoille (6 juomalippua).