Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita skootteri

KESÄMOPOKISA ON RATKENNUT. KOMISARIO MARKKU MÄNTYMAA SUORITTI ARVONNAN KE 23.6. JA VOITTAJA ON CAMILLA SANDELIN. ONNEA.  Radio Vaasan ja Wasa Motocenterin mahtavassa kesäkisassa voit voittaa 1500 euron arvoisen Keeway Matrix skootterin. Kuuntele Radio Vaasaa ja ehkä juuri sinä ajat tuliterällä skootterilla juhannuksen jälken. Skootterin arvonta suoritetaan keskiviikkona 23. kesäkuuta. TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. VINNAREN ÄR CAMILLA SANDELIN […]

KESÄMOPOKISA ON RATKENNUT. KOMISARIO MARKKU MÄNTYMAA SUORITTI ARVONNAN KE 23.6. JA VOITTAJA ON CAMILLA SANDELIN. ONNEA. 

Radio Vaasan ja Wasa Motocenterin mahtavassa kesäkisassa voit voittaa 1500 euron arvoisen Keeway Matrix skootterin. Kuuntele Radio Vaasaa ja ehkä juuri sinä ajat tuliterällä skootterilla juhannuksen jälken. Skootterin arvonta suoritetaan keskiviikkona 23. kesäkuuta. TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. VINNAREN ÄR CAMILLA SANDELIN . GRATTIS.

I Radio Vasas och Wasa Motocenters sommartävling kan du vinna en Keeway Matrix skoter värd 1500 euro. Lyssna på Radio Vasa så kanske just du kör med en splitter ny skoter efter midsommarn. Utlottningen sker onsdagen den 23. juni.