Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Crash DVD

CRASH-KISA ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI EASY RIDER. CRASH DVD-BOXIN VOITTIVAT ANNA NYGÅRD JA MISKA LEHTO. ONNEA. Radio Vaasa ja Atlantic Film järjestävät leffakisan. Voit voittaa Crash tv-sarjan dvd-boxin, joka sisältää ensimmäisen tuotantokauden 13 jaksoa. Dennis Hopper on mukana Crash sarjassa, mutta minkä kulttielokuvan Hopper ohjasi vuonna 1969? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. […]

CRASH-KISA ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI EASY RIDER. CRASH DVD-BOXIN VOITTIVAT ANNA NYGÅRD JA MISKA LEHTO. ONNEA.

Radio Vaasa ja Atlantic Film järjestävät leffakisan. Voit voittaa Crash tv-sarjan dvd-boxin, joka sisältää ensimmäisen tuotantokauden 13 jaksoa. Dennis Hopper on mukana Crash sarjassa, mutta minkä kulttielokuvan Hopper ohjasi vuonna 1969? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Arvomme 2 Crash dvd-boxia Kino-ohjelmassa 18.6. klo 13.30.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a_fW4wW4ZCQ&feature=PlayList&p=7CA9571129F70C0D&playnext_from=PL&playnext=1&index=25[/youtube]CRASH-TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. DET RÄTTA SVARET ÄR EASY RIDER. ANNA NYGÅRD OCH MISKA LEHTO VANN CRASH DVD-BOXAR. GRATTIS.

Radio Vasa och Atlantic Film ordnar en tävling, där du kan vinna en Crash dvd-box. Dennis Hopper är med i Crash tv-serien, men vilken kultfilm regisserade Hopper år 1969? Skick ditt svar, namn och telefonnummer via shoutboxen. Vi lottar ut 2 Crash-boxar i Kino-programmet 18.6. kl. 13.30. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a_fW4wW4ZCQ&feature=PlayList&p=7CA9571129F70C0D&playnext_from=PL&playnext=1&index=25[/youtube]