Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Nissan Leaf arvonta/lotteri! Kilpailu päättynyt/Tävlingen är avslutad.

Kaupallinen yhteistyö Nyt voit Radio Vaasan ja Autoliike Lähdemäen kuuntelijakilpailussa voittaa Nissan Leaf 100% sähköauton kahdeksi viikoksi käyttöön!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
TÄVLINGEN HAR AVSLUTATS!

Radio Vaasan ja Autoliike Lähdemäen sähköauto-kisan onnelliseksi voittajaksi arvottiin Rainer Smått!

Den lyckliga vinnaren i Radio Vasas och Bilaffär Lähdemäkis elbilstävling är Rainer Smått!

Radio Vaasa onnittelee!
Radio Vasa gratulerar!

 

KILPAILULOMAKE ALHAALLA!

 

ARVONTA

Nyt on mahdollisuus voittaa Nissan Leaf -100% sähköauto 2 viikoksi käyttöön!

Osallistu arvontaan tykkäämällä Autoliike Lähdemäen sivusta ja kommentoimalla kenen kanssa lähtisit ajelulle. Osallistua voit myös alla olevalla kilpailulomakkeella. Arvonta päättyy 13.10.2019 klo 22.00.

Arvonnan säännöt lyhyesti:

Arvonnan järjestää Autoliike Lähdemäki yhteistyössä Radio Vaasan kanssa. Arvonta on voimassa rajoitetun ajan. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Auton käyttö on sallittua vain Suomessa, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä siirtää kolmannelle osapuolelle. Voittaja julkaistaan kuvan kera Autoliike Lähdemäen ja Radio Vaasan Facebook- ja kotisivuilla. Järjestäjillä on oikeus muutoksiin. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Lue tarkemmin säännöistä tästä.

 

LOTTERI

Nu finns chansen att vinna en Nissan Leaf -100% elbil för 2 veckor!

Delta i utlottningen genom att gilla Autoliike Lähdemäkis Facebooksida och kommentera med vem du skulle ta med dig en körtur. Du kan delta genom att fylla i blanketten nedan. Lotteriet slutar den 13.10.2019 klo 22.00.

Reglerna i korthet:

Dragningen arrangeras av Autoliike Lähdemäki i samarbete med Radio Vaasa. Lotteriet gäller en begränsad tid. Av deltaganden krävs ett giltigt körkort. Användningen av bilen är tillåten endast i Finland, exklusive Åland. Bilen avhämtas från bilaffären och returneras till bilaffären i Vasa. Vinsten kan inte bytas till pengar eller överföras till tredje part. Vinnarens namn och bild kommer att publiceras på Autoliike Lähdemäkis och Radio Vaasas facebooksidor och hemsidor. Arrangörerna har rätt att göra ändringar. Facebook är inte delaktig i utlottningen.

Läs mera om reglerna här.

 

KILPAILULOMAKE/TÄVLINGS KUPONG:

Jos voitat, kenen kanssa lähtisit ajelulle? Om du vinner, med vem tar du en åktur?

  Vastaus/Svar *

  Nimi/Namn *

  Sähköposti/E-post *

  Puhelin/Telefon

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.
  Fält markerade med * är obligatoriska.